title image

Szabászat és varroda

Ahol minden apró tűzés magában
hordozza a szakma iránti szenvedélyt.
Szabászat & varroda

Különleges odafigyelés

A KLOÉ Szalon műhelye nem egy hagyományos értelemben vett varroda. Kisszériás tervezőiroda, szabászat és varroda is egyben. Itt születnek meg a Klotcz Edit által tervezett ruhadarabok szabásmintái, a varrógépek buzgón zúgnak, profi varrónőink pedig nagy lelkesedéssel dolgoznak a finom anyagokon. Végül elkészülnek az egyedi tervezésű ruhadarabok, amelyeknek minden apró tűzése magában hordozza az igényes odafigyelést és a szakma iránti szenvedélyt.

Varrónőink nagy hangsúlyt fektetnek a fejlődésre, külföldi trendekből inspirálódva és az új technikákból folyamatosan tanulva a szakma legjobbjai. A varrodából szigorú ellenőrzés után kerülnek ki az egyes modellek, hogy valóban minden részletükben tökéletesek legyenek. Mivel varrodánk közvetlenül az üzlet felett található, így a módosításokat rugalmasan és nagyon gyorsan meg tudjuk valósítani.

Csatlakozz a Kloé Exclusive Fashion világához!

Tedd meg az első lépést, hogy részese lehess annak az exclusiv körnek, akik első kézből értesülnek az új kollekciókról, kedvezményes vásárlási lehetőségekről, egyedi ajánlatokról és lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a Shopping Partykon!