title image

Esküvő

Az álomruha

Képzeld el, hogy épp készülődsz a nagy napon. A nap besüt az ablakon, miközben felhúzod a menyasszonyi ruhád. Ahogy az utolsó részlet is a helyére kerül, belenézel a tükörbe. Egy sugárzóan szép és boldog nő néz vissza rád a tükörből. Tiszta szívből úgy érzed, gyönyörű vagy.

Ez az élmény minden menyasszonynak jár, és pontosan ezzel az élménnyel szeretjük megajándékozni a menyasszonyainkat. Ezért fordítunk különös figyelmet arra, hogy minden menyasszonynak segítsünk megtalálni az elképzeléseihez, alakjához és stílusához tökéletesen illeszkedő ruhát.

kloe_wedding_30

Miért érdemes betérned hozzánk?

1 1
Divattervező segít

Maga a divattervező segít megtalálni alakodhoz és személyiségedhez legjobban illő menyasszonyi ruhát. Akár egyedi tervezésű ruhát is rendelhetsz.

2 2
Figyelünk a részletekre

Csakis első osztályú anyagokból dolgozunk és odafigyelünk arra, hogy a kikölcsönzött ruhákat minden kölcsönzés után felújítsuk. Így azok minden esetben olyanok, mintha teljesen újak lennének.

3 3
Megfizethető árak

Sokan gondolják, hogy ruháink megfizethetetlenek, ez azonban tévedés. Nem kerül többe nálunk ruhát bérelni, mint más szalonokban, a minőség és az odafigyelés viszont nagyban különbözik.

4 4
Időgarancia

Varrodánk egy emelettel a szalon felett található, nem kell aggódnod, hogy nem érkezik meg időben a ruha. A megbeszélt határidőket betartjuk, így nem érhet meglepetés az esküvőd előtt.

MENYASSZONYI RUHAPRÓBA

A menyasszonyi ruhapróbára, amely teljesen ingyenes, előre szükséges időpontot egyeztetni.

Ez azért fontos, hogy a próbán, amely 1,5-2 órát vesz igénybe, csakis Veled tudjunk foglalkozni.
A ruhapróbán egy pohár pezsgő és jó hangulat mellett stílustanácsadással is szolgálunk – hiszen mi tudjuk mi áll jól Neked, és ezt őszintén meg is mondjuk. Segítünk a legmegfelelőbb fazon kiválasztásában, amelyben tündökölni fogsz az esküvődön.

Nálunk nemcsak a menyasszonyi ruhát, de a hozzá való kiegészítőket is megtalálod. Kínálatunkból segítünk választani, melyek illenek igazán a választott ruhádhoz.

A ruhapróbára smink nélkül érdemes érkezni, hiszen a hófehér ruhák és a smink nem a legjobb barátok.

Foglalj időpontot!

Miért foglalj időpontot?

Minden menyasszony különleges odafigyelésre és törődésre számíthat szalonunkban. Ehhez időre és nyugalomra van szükség, amikor kizárólag Rád figyelünk. Ezért foglalj időpontot, hiszen így:

1. A ruhapróba és tanácsadás egy-másfél órájában garantáltan csak Veled tudunk foglalkozni.

2. Mert nem veszítesz semmit, hiszen ez nem kerül semmibe, viszont hasznos tanácsokkal gyarapodsz.

Rólunk mondták

berta-pomsar_petra

Berta-Pomsár Petra

"Egyszerű elegancia"

"Köszönöm a sok segítséget és törődést, amit Tőled és munkatársaidtól kaptam. A ruha csodálatos volt, jól éreztem benne magam. A vendégek visszajelzései is ezt igazolták. Egyszerű elegancia!"

-Berta-Pomsár Petra

ivett

Ivett

"Ugyanezt választanám"

"Nagyon az enyém volt a ruha, a visszajelzések egytől-egyig szuperlatívuszokban szóltak róla. Imádtam, most is pont ugyanezt választanám."

-Ivett

klauz_viki

Klauz Viktória

"Amilyet megálmodtam"

„Ezúton is nagyon köszönöm, hogy olyan ruhát készítettél, amilyet megálmodtam. Vendégeink, és azok is, akik csak képen látták a menyasszonyi ruhám, mind gyönyörűnek tartották.”

-Klauz Viktória

roth_agnes

Róth Ágnes

"Rengeteg bókot kaptam"

"Köszönöm a gyönyörű ruhát, amit készítettetek nekem. Nagyon jól éreztem magam benne, rengeteg bókot kaptam."

-Róth Ágnes

voros_erika

Vörös Erika

"Gyönyörű ruha"

„Szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát, igazán jól éreztem benne magam a nagy napon.”

-Vörös Erika

welker_zsanett

Welker Zsanett

"Ruháitok tökéletesítették"

"Életünk nagy napját a ti ruháitok tökéletesítették. Köszönök szépen még egyszer mindent!"

-Welker Zsanett