title image

Esküvő

Az álomruha

Képzeld el, hogy épp készülődsz a nagy napon. A nap besüt az ablakon, miközben felhúzod a menyasszonyi ruhád. Ahogy az utolsó részlet is a helyére kerül, belenézel a tükörbe. Egy sugárzóan szép és boldog nő néz vissza rád a tükörből. Tiszta szívből úgy érzed, gyönyörű vagy.

Ez az élmény minden menyasszonynak jár, és pontosan ezzel az élménnyel szeretjük megajándékozni a menyasszonyainkat. Ezért fordítunk különös figyelmet arra, hogy minden menyasszonynak segítsünk megtalálni az elképzeléseihez, alakjához és stílusához tökéletesen illeszkedő ruhát.

kloe_wedding_30

Miért érdemes betérned hozzánk?

1 1
Divattervező segít

Maga a divattervező segít megtalálni alakodhoz és személyiségedhez legjobban illő menyasszonyi ruhát. Akár egyedi tervezésű ruhát is rendelhetsz.

2 2
Figyelünk a részletekre

Csakis első osztályú anyagokból dolgozunk és odafigyelünk arra, hogy a kikölcsönzött ruhákat minden kölcsönzés után felújítsuk. Így azok minden esetben olyanok, mintha teljesen újak lennének.

3 3
Megfizethető árak

Sokan gondolják, hogy ruháink megfizethetetlenek, ez azonban tévedés. Nem kerül többe nálunk ruhát bérelni, mint más szalonokban, a minőség és az odafigyelés viszont nagyban különbözik.

4 4
Időgarancia

Varrodánk egy emelettel a szalon felett található, nem kell aggódnod, hogy nem érkezik meg időben a ruha. A megbeszélt határidőket betartjuk, így nem érhet meglepetés az esküvőd előtt.

MENYASSZONYI RUHAPRÓBA

A menyasszonyi ruhapróbára, amely teljesen ingyenes, előre szükséges időpontot egyeztetni.

Ez azért fontos, hogy a próbán, amely 1,5-2 órát vesz igénybe, csakis Veled tudjunk foglalkozni.
A ruhapróbán egy pohár pezsgő és jó hangulat mellett stílustanácsadással is szolgálunk – hiszen mi tudjuk mi áll jól Neked, és ezt őszintén meg is mondjuk. Segítünk a legmegfelelőbb fazon kiválasztásában, amelyben tündökölni fogsz az esküvődön.

Nálunk nemcsak a menyasszonyi ruhát, de a hozzá való kiegészítőket is megtalálod. Kínálatunkból segítünk választani, melyek illenek igazán a választott ruhádhoz.

A ruhapróbára smink nélkül érdemes érkezni, hiszen a hófehér ruhák és a smink nem a legjobb barátok.

Foglalj időpontot!

Miért foglalj időpontot?

Minden menyasszony különleges odafigyelésre és törődésre számíthat szalonunkban. Ehhez időre és nyugalomra van szükség, amikor kizárólag Rád figyelünk. Ezért foglalj időpontot, hiszen így:

1. A ruhapróba és tanácsadás egy-másfél órájában garantáltan csak Veled tudunk foglalkozni.

2. Mert nem veszítesz semmit, hiszen ez nem kerül semmibe, viszont hasznos tanácsokkal gyarapodsz.

Rólunk mondták

berta-pomsar_petra

Berta-Pomsár Petra

"Egyszerű elegancia"

"Köszönöm a sok segítséget és törődést, amit Tőled és munkatársaidtól kaptam. A ruha csodálatos volt, jól éreztem benne magam. A vendégek visszajelzései is ezt igazolták. Egyszerű elegancia!"

-Berta-Pomsár Petra

ivett

Ivett

"Ugyanezt választanám"

"Nagyon az enyém volt a ruha, a visszajelzések egytől-egyig szuperlatívuszokban szóltak róla. Imádtam, most is pont ugyanezt választanám."

-Ivett

klauz_viki

Klauz Viktória

"Amilyet megálmodtam"

„Ezúton is nagyon köszönöm, hogy olyan ruhát készítettél, amilyet megálmodtam. Vendégeink, és azok is, akik csak képen látták a menyasszonyi ruhám, mind gyönyörűnek tartották.”

-Klauz Viktória

roth_agnes

Róth Ágnes

"Rengeteg bókot kaptam"

"Köszönöm a gyönyörű ruhát, amit készítettetek nekem. Nagyon jól éreztem magam benne, rengeteg bókot kaptam."

-Róth Ágnes

voros_erika

Vörös Erika

"Gyönyörű ruha"

„Szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát, igazán jól éreztem benne magam a nagy napon.”

-Vörös Erika

welker_zsanett

Welker Zsanett

"Ruháitok tökéletesítették"

"Életünk nagy napját a ti ruháitok tökéletesítették. Köszönök szépen még egyszer mindent!"

-Welker Zsanett

Csatlakozz a Kloé Exclusive Fashion világához!

Tedd meg az első lépést, hogy részese lehess annak az exclusiv körnek, akik első kézből értesülnek az új kollekciókról, kedvezményes vásárlási lehetőségekről, egyedi ajánlatokról és lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a Shopping Partykon!